‘Enver Hoxha fliste rrjedhshëm greqisht, si e njoh shokun tim të klasës, Edi Rama’! Rrëfimi i piktorit Kosta Zhonga

Edhe pse kanë kaluar rreth 40 vite nga vdekja e tij, Enver Hoxha, vazhdon të jetë një personazh enigmatik. Në “Mes dy botëve” nga Helidon Haliti, piktori i njohur Kosta Zhonga, që njihet ndryshe dhe si piktori i dashur i fëmijëve, rrëfen për herë të parë se ish-udhëheqësi komunist fliste pastër gjuhën greke, ndërsa solli … Read more

Gazetari: SPAK ka gati mega-operacionin me mbi 150 urdhër arreste! Në listë, prokurorë, gjyqtarë, policë dhe kriminelë

SPAK, gati për një “BIG operacion”, me mbi 150 vetë. Në listë prokurorë, gjyqtarë, policë e anëtarë të botës së krimit. Nga Elton Qyno Një “BIG operacion” është duke u përgatitur të kryhet këto ditë nga struktura e posaçme SPAK, ku në fokus të hetimit janë mbi 150 persona të cilët mësohet se përmes aplikacionit … Read more

U zhduk në ishullin grek, gjendet trupi i pajetë i prezantuesit të BBC Michael Mosley

GREQI- Në një zonë shkëmbore të plazhit të Agia Marinës, ku ishin përqendruar kërkimet për prezantuesin e humbur të BBC në Symi është gjetur trupi i Michael Mosley. Trupi i pajetë u gjet pas pesë ditësh nga shpallja e zhdukjes së tij. Kryebashkiaku i Symit, Lefteris Papakalodoukas, kishte hyrë në gomone me gazetarë, për t’u … Read more

Dennis Quaid, 70, enjoys vacation with wife Laura Savoie, 30, on Hawaii beach ‘I’ve been married 4 times and I’m sure this time is right’ – She’s the same age as his son

Actor Dennis Quaid, at 70 years old, made waves during his recent vacation on a Hawaii beach with his wife, Laura Savoie, who is 30. Despite the significant age gap and the fact that Savoie is the same age as Quaid’s son, the couple appeared to be thoroughly enjoying their time together, with Quaid expressing … Read more

With a net worth of $155M Anthony Kiedis, 61, has a hobby of dating 19-year-old girls and giving them expensive supercars ‘I think I deserve true love’

Anthony Kiedis, the frontman of the Red Hоt Chili Peppers with a net worth of $155 million, has drawn attention for his reported penchant for dating significantly younger wоmen and showering them with expensive supercars. At 61 years old, Kiedis’s romantic pursuits and extravagant gestures have raised eyebrows, with some questioning the motives behind his … Read more

As Sissy Spacek celebrates her 73rd birthday, she knows that her biggest gift in life is the love and support of her one and only, Jack Fisk.

Sissy Fisk is 73 years old and has been married to her husband for 50 years. The couple is enjoying their quiet farm life and still has no regrets about leaving their city life for a more normal life. Sissy Spacek is a renowned singer and actress with several awards to her name, but despite … Read more

A heartbreaking incident occurred as a 7-year-old girl lost her life after being trapped in the sand on a Florida beach 💔 Her 9-year-old brother is currently fighting for his life. Please extend your prayers and support to this grieving family during this difficult time 😢 Check the comments for more information.

Siblings from Indiana, Sloan and Maddox Mattingly, were playing at Lauderdale-by-the-Sea beach, as they were digging. Sadly, the sands swallowed the siblings, as 7-year-old Sloan lost her life, and 9-year-old Maddox is fighting for his life in hospital. The parents, Therese and Jason Mattingly took their children, Maddox and Sloan, and went to Lauderdale-by-the-Sea, Florida, … Read more