Pas 50-vjet se bashku, Gruaja ndahet nga jeta 10-orë pasi burri i saj vdiq

Roberto dhe Lucia u larguan nga kjo bote së bashku, pasi së bashku kishin bërë gjithçka në jetën e tyre qe kur ishin martuar.

Roberto Pillon dhe gruaja e tij Lucia D’Andrea, të dy në të shtatëdhjetat, vdiqën dhjetë orë larg njëri-tjetrit, pas sëmundjeve qe ata kishin. Ata ishintë njohur mirë si menaxher të piceri në Meolo, Fossalta di Piave dhe Monastier di Treviso. Te dy se bashku ata jetuan dhe luftuan per nje jete me te mire se bashku.

Cifti pati dy fëmijët e tyre, Nikolla dhe Roberta, të cilët më pas vazhduan aktivitetin e prindërve në piceri dhe u marre me biznesin e tyre.

Pica ishte një traditë familjare dhe pasioni i tyre per te gjithe jeten. Në vitet 1980, Roberto kishte filluar të mbështeste babanë e tij në piceri që u hap për herë të parë përballë bashkisë së Meolo.

Më pas, së bashku me gruan e tij pasi u martuan hapen dhe piceri te tjera ku sherbyen me qindra e mijara klient te kenaqur nga puna e tyre. Po ashtu dhe femijet e tyre u rriten me kujdesin ndaj prinderve dhe bizneseve te tyre. shiko.news

Leave a Comment