Ja si është gjendja shëndetësore e Eglës pas vizitës së mjekëve (Video)

Egla pati një shqetësim shëndetësor sot, teksa mjekët nxituan brenda shtëpisë së Big Brother për t’i ofruar ndihmën.

Ajo është çuar nga krevati, tashmë në rolin e lideres së shtëpisë, dhe u ka kërkuar banorëve të bëjnë punë.Shiko me poshte

Nuk ka kaluar ky moment pa përplasje mes saj, Meritonit dhe Romeos, që i kanë thënë të shtrihet pasi është sëmurë.

Sakaq, Egla u ka kërkuar banorëve të mos bëjnë punë në dhomën e gjumit, ku do qëndrojë në regjim shtrati

Leave a Comment