Burri i saj vdes dhe e lë me 5 fëmijë. 6 muaj më vonë, ndodh diçka tronditëse..

Burri i saj vdes dhe e lë me 5 fëmijë. 6 muaj më vonë, ndodh diçka tronditëse..Shiko me poshte

Leave a Comment