Godet Laert Vasili: Ai që vret gruan nuk është shqiptar, sepse gruaja është Toka, aty ku mbillet fara njerëzimit

Këtë të diel të 28 prillit, mysafirë në emisionin Kojshia Shw ishin, aktori i njohur nga Shqipëria, Laert Vasili si dhe shkrimtari i njohur shqiptar, Albatros Rexhaj.

Në këtë emision, aktori Laert Vasili foli edhe për fenomenin e frikshëm që është shpeshtuar kohëve të fundit në Kosovë, atë të vrasjes së grave nga burrat e tyre.

“Ai që vret Gruan nuk është Shqiptar, sepse gruaja është Toka, aty ku mbillet fara njerëzimit”, tha aktori Laert Vasili.

Për më shumë, shikoni emisionin në videon e më poshtme:

Leave a Comment