“Je një c*cë e madhe”! Debat mes Eglës dhe Meritoni: Palaço, të kam përdorur si cirk në shtëpi

Meriton Mjekiqit duket se nuk po i del inati me Egla Cenon, pasi e akuzon këtë të fundit si shkaktare për daljen e Ilnisës nga shtëpia e Big Brother.

Dy banorët kanë debatuar me njëri tjetrin, madje kanë kaluar edhe në ofendime. Egla i tha Meritonit se “je një cicë e madhe”.

Nga ana tjetër Meritoni iu drejtuar duke u shpreh se “Egla është një palaço cirku”.

Pjese nga debati

Meritoni: Po pse është mërzitur ajo se nuk po e kuptoj?

Françeska: Nuk është mërzitur thjesht nuk don me e shpreh

Meritoni: Ashtu më dha energji si e mërzitur

Egla: Po Meriton ke të drejtë zemra ime

Meritoni: Unë e dhashë një mendim dje për Heidin dhe Eglën dhe nuk jam aspak dakord

Juli: Nuk e mban dot atë mendim

Meritoni: Pse?

Juli: Sepse ke shok Romeon

Meritoni: Egla mu përgjigj

Egla: Të përgjigjem unë ty? Po ik ore unë as të konsideroj je apo nuk je. I cic, cica

Meritoni: O palaço

Egla: Më dukesh shumë cicë

Meritoni: O cirku jonë, se ty të kam përdorur si cirk

Egla: Unë jam e kënaqur me cicat e mia, edhe të vogla më pëlqejnë. Ti je një cicë e madhe

Meritoni: Ti je një palaço cirku, je edhe një shtrigë

Egla: Shtrigat janë të bukura, ma ka thënë Romeo

Leave a Comment