Pse shumica e Meshkujve lënë kokën! Për këto 3 shenja të zodiakut

DASHI

Femrat që i përkasin shenjës së Dashit njihen si impulsive dhe shumë të apasionuara. Dashi ka një imagjinatë fantastike të udhëhequr nga adrenalina që ka në gjaak. Mund të themi që ka një imagjinatë të pasur dhe të shfrenuar.

Besnikëria nuk është karakteristika e saj e fortë dhe dalluese, kështu që një marrëdhënie me një grua të tillë premton shumë ndryshime. Gjithçka e saj është joshëse. Është një dashnore e lindur dhe përfekte.

LUANI

Falë faktit që i pëlqen të argëtohet, femra që i përket shenjës së Luanit bën gjithçka për të fituar dhe për të kënaqur partnerin e saj. Kjo është mënyra e saj për të treguar vlerat që ka, mirësinë, bukurinë dhe pasionin. Burrat dorëzohen lehtësisht në joshjen e saj. Duke treguar interes për të, një natë e zjarrtë dashurie i pret burrat me një grua Luan. Ajo nuk është romantike, përkundrazi, dashuron në mënyrë energjike duke përdorur fjalë dhe emocione që nxisin kënaqësinë tek burrat.

AKREPI

Femra që i përket shenjës së Akrepit janë tepër të bukura dhe pushtuese eksperte të zemrave të burrave. Nuk ka komplekse, është shumë e lirshme, e hapur dhe ka një pasion agresivë. Është e predispozuar ndaj mungesës së besnikërisë që e bën një dashnore të klasit të parë.

Leave a Comment