VIDEO/ Prᶒkëse, momenti ku nëna dëgjon rra hjet e zᶒmrës së vajzës së saj në trυpin e 68 vjeçarit

Një grua në SHBA mbeti e tro nditur kur dëgjoi rra hjen e zemrës së vajzës së saj në tr upin e një pensionisti që i ishte nëns htruar një transp lanti. Amber Morgan nga Indiana, Shtetet e Bashkuara u takua me 68-vjeçarin Tom Johnson katër vjet pas transp lantimit të tij të suksesshëm të ze mrës. VlDE0 me P0shte!

 

Në vitin 2018, vajza 20-vjeçare e Amberit VDlQ nga komplikimet e as tmës dhe familja vendosi të dhuronte zem rën e saj për një transp lant. Katër vjet më vonë nëna e saj takoi Tomin në Çikago, duke mbajtur një ste toskop. Ajo e vendosi atë në GJ0KSlN e Tomit dhe dëgjoi rra hjen e z emrës së vajzës së saj.

“Është si të përqafoj sër ish vajzën time ”, tha Amber duke përqa fuar 68-vjeçarin. “Si nënë, të dëgjosh ze mrën e fëmijës tim është një gjë e mahnitshme ”, shtoi ajo. Johnson i shkroi një letër Morganit në vitin 2019, një vit pas transp lantimit në një spital të Çikagos.

Ai donte të shprehte mirënjohjen e tij për vendimin e familjes për të dhuruar ze mrën e vajzës së tyre. “ Është një bekim i madh për mua të njoh Amberin. Lutesha çdo natë që kjo të nd odhte. I jam referuar gjithmonë donatorit tim dhe tani i kam detajet. Është e pabesueshme, nuk kam fjalë ”, tha Johnson. /abcnews.al