VDlQ рër 20 minuta dhe u ringjaII sëriѕh, burri rrëfen рërvojën e раzakontë: Раѕhë Zotin

Një nga pyetjet e mëdha të njerëzimit që do të mbetet pa përgjigje për mjaft kohë ka të bëjë me atë që vjen pas vd ekjes. Një djalë në SHBA, megjithatë, pretendon se e ka përgjigjen, pasi kishte vd ekur për 20 minuta tregoi për “Prioritize Your Life” përvojën e tij.

Kështu në vitet ’60, Scott Drummond e zhvendosi g ishtin e madh gjatë skijimit dhe iu desh t’i nënshtrohej një ope racioni, i cili siç mund ta kuptoni lehtësisht ishte një nga ato që ne e quajmë “rutinë”. Një gabim i një infermiere, megjithatë, për pak i kushtoi je tën, pasi kishte të bënte me rrjedhjen e gja akut. Në fakt për 20 minuta ai kishte vde kur, me mjekët që po përpiqeshin ta ringjaIIën.

Siç tha ai, kujton se ka ndjerë diçka në dorë dhe papritur ka qenë më lart se tr upi, duke parë nga poshtë tryezën e op eracionit.

“Kam parë çdo qepje që më kanë vënë në gi shtin e madh”, tha ai në mënyrë karakteristike, duke theksuar se në një moment ndjeu një prani pranë tij që supozonte se ishte Zoti.

“Më kujtohet aq mirë sa që ose nuk pashë prapa ose më thanë të mos shikoja prapa dhe gjëja tjetër isha në një fushë. Ai që ishte me mua më herët ishte pranë meje, por unë nuk mund të shihja”, tha ai.

“Kam parë majtas dhe ishin disa pemë të mëdha të mëdha. Mbaj mend që ishin pemë të pazakonta, kishin një tr ung të gjatë me gjethe sipër. Në të djathtën time ishin lule të egra që arrinin deri në bel. Gjëja tjetër që mbaj mend ishte se ai që ishte me mua ishte zhdu kur. Tani isha vetëm, por ishte shumë qetë”, shtoi ai.

Por diku aty iu shfaq një dorë që e tërh oqi duke i thënë nuk është ende koha jote, ke shumë për të bërë dhe ai u gjend sërish në sa llën e ope racionit. /abcnews.al