Habit gruaja: S’e di i kujt është fëmija, i ndërroj burrat përnatë..!!??

Gruaja me 5 b urra të cilët janë vëllezër Rajo Verma është një 21-vjeçare indiane e cila ka 5 bas hkëshortë, të cilët janë vëllezër me njëri-tjetrin.

Gruaja ka dhe një fëmijë, por nuk e di se kush është ba bai sepse ajo fle me një burrë të ndryshëm çdo natë.

“Në fillim ishte paksa e çuditshme, por unë nuk kam një të preferuar. I dua të gjithë njësoj”, shprehet gruaja indiane për ‘The Sun’. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK L AMEN ME P0SHTE

Ndërsa burri i vetëm zyrtar i saj thekson: “Të gjithë ne vellëzërit flemë me R ajon, por unë nuk jam xheIoz. Jemi një familje e madhe dhe e lumtur. Cifti është martuar para katër vitesh, por zakoni në fshatin e tyre e do që gruaja duhet të pranojë si burra të saj edhe vëIIezërit e dhëndrrit.

Vëllai i madh thotë:

“E konsideroj Rajon si gru an time dhe fle me të, ashtu siç bëjnë edhe vëllezërit e mi.”

Vetë Rajo nuk e ka problem këtë zakon: “Edhe nën a ime ka qenë e martuar me tre burra që ishin vëIIezër, kështu që isha e përgatitur. FIe me radhë me scilin prej tyre. Marr më shumë vëmendje se shu mica e grave të tjera që kanë vetëm një partner.