Shqiptari ‘rambo’ në Zvicër. Shpëton një të ri nga 20 hυIiganë që e rra hën dhe i vυnë fIakën

Shqiptari kthehet në ‘hero’ dite në Zvicër.

Teksa priste në stacionin e autobusëve “Waser” në Winterthur, më 3 shtator, një grup prej 20 personash rr a hën një pasagjer dhe më pas i vunë zj a rrin, duke e lyer paraprakisht me be nz inë.

Ishte gati mesnatë, por Agron Ajeti, një ish-ushtar nga Maqedonia e Veriut nuk e kishte fr ikë errësirën e as grupin prej 20 hu l iganësh.

“Ish-ush tari nga Maqedonia nuk hezitoi asnjë sekondë, i përzuri sul muesit dhe hodhi xhaketën e tij mbi burrin për të shuar f l akët,”- shkruan portali zviceran “Beobachter” të hënën.

Agron Ajeti ishte për vizitë në familjen e tij në Zvicër.

“Nuk e prisja një k r im të tillë këtu”, tha 30-vjeçari shqiptar, ndërsa personi që u dh u nua përfundoi në s pi tal me dj e gie dhe mavijosje.