Njëra nga shenjat që fundi i botës është afër../ Lind viçi me dy kokë

Njëra nga shenjat që fundi i botës është afër../ Lind viçi me dy kokë

Pamje të filmuara në Dejiang të provincës Guizhou tregojnë një viç i cili ka lindur me dy kokë, dy veshë, dy gojë dhe katër sy..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…