Nuk dinte çfarë kishte në fyt për 17 ditë derisa mjeku i gjeti këtë..

Mjekët nuk e kuptuan se çfarë kishte por kjo grua je*toi me një tabletë plastike iIaçi në fy*t për 17 ditë.

Lajmi bëhet i ditur nga një revistë mjekësore, e cituar nga “The Independent”, duke mos e dhënë identitetin e plotë të gruas.

Sipas medias britanike, gruaja në të 40-at nga Irlanda e Veriut gëIItiti tabIetën e iIaçit për të pushuar dh*imbjet që po ndjente një natë të muajit Nëntor.

Ajo u vizitua në 4 spitale të ndryshme para se mjekët të gjenin paketën plastike.

Trupi i huaj u largua me sukses nga gruaja dhe nuk la pasoja shëndetsore.

Për më shumë KIi.k0 në f0t0n/Iinkun më poshtë për ta shi*kuar! Ju falemnderit per mirkuptim…