Ky burr u maskua si Ujk dhe ngac moi kalin e tyre, Shiko se cfar i ndodhi më pas.. (VIDEO)

Nje person u maskua me veshje ujku dhe sul moi kalin e tyre, por paspak ndodhi dicka qe nuk e mendonte

Shikojeni pamjen me posht

eshte per tu fri ksuar por edhe per te qeshur nga ajo qe shihet