KrokodiIit i ngec goma e motorçikletës në qafë, ofrohet shpërblim për personin që ia heq

Një krokodil rreth 4 metra i gjatë është fotografuar me një gomë motorçiklete në qafë. Që prej vitit 2016, zvarraniku jeton në atë mënyrë dhe askush nuk e mori mundimin që t’ia hiqte që kur u pa për herë të parë në Lumin Palu në Central Sulawesi.

Tani ofrohet shpërIbim për çdo person të guximshëm që ia heq gomën nga qafa.

KrokodiIi siamez i rrez*ikshëm i ka mbi*jetuar një tërmeti dhe një cunami që go*diti rajonin në vitin 2018, por goma nuk iu hoq. Agjensia Qendrore e Konservimit të Burimeve Natyrore Sulaëesi këtë javë nisi një konkurs për ta çliruar atë.

Shefi i agjencisë Hasmuni Hasmar nuk specifikoi sa do të ishte shpë*rblimi por do të dilte nga xhepi i tij. Ai tha: “Një shpërblim do t’i jepet secilit që mund të lëshojë zvarranikun e pafat.” Hasmar theksoi se nuk dëshiron amatorët pasi mund të rrez*ikojnë veten e tyre, por vetëm njerëz me përvojë në shpë*timin e jetës së egër. SHlK0Nl F0T0T më p0shtë!/a.m/noa.al