Gruaja më e guximshme se Burri, Shiko se me cfar përballet për ti mbrojtur 2 femijët e sajë .. (VIDEO)

Dy persona të armatosur të maskuar u kapën në kamera duke u futur me forcë në një shtëpi në Florida, me një hapje zjarri, ndërsa banorët dhe mysafirët e tmerruar u përpoqën të largoheshin nga kaosi. Drama filloi kur një mysafir i pronarit të shtëpisë, i cili erdhi për të parë finalet e NBA, doli në rrugë.