E reja habit të gjithë me dekIaratën e saj: Kam dhënë shρirt 3 herë por tani jam gjaIIë/ Ku po shkon kjo botë

Kjo grua u ka treguar një gjë të çuditshme ndjekësve të saj në Tiktok.

Ajo pret endon se ajo tashmë ka dhënë shp irt tre herë dhe tashmë është gjaIIë.

Ajo tregoi edhe atë që ajo përje toi kur mendoi se po ikte nga kjo botë.

Rachel Boyle ka pasur tre përvoja afër vd e kjes (NDE) sepse ajo ka një sëm undje të rraIIë.

Përdoruesja e Tiktok thotë se ajo ka dhënë shp irt disa herë nga kjo gjendje.

Burimi:santeplusmag/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora