Nami në rrjet! A e parashikuan vërtetë “The Simpsons” ndarjen nga j eta të Mbretëreshës EIizabeth ll?

Pas ndarjes nga jeta të Mbretëreshës Elizabeth II, përdoruesit e rrjeteve sociale, por edhe shumë media të huaja kanë shpërndarë masivisht një foto ku pr etendohet se seriali shumëi famshëm i animuar (shumë i famshëm edhe për parashikimet e tij) “The Simpsons” ka parashikuar vd e kjen e Mbretëreshës.

Megjithatë, një investigim i “Misbar” gjeti se në fakt pretendimi është i rr emë dhe kjo nuk ka qenë një nga herët kur shfaqja televizive ka habitur të gjithë duke bërë parashikime thuajse të pamundura. Kështu, fotografia që po qarkullon në rrjet, është ndryshuar në mënyrë dixhitale, ose më saktë është një version i ndryshuar dixhitalisht i një imazhi më të vjetër, i cili po ashtu u zb ulua si i rr emë.

Fotoja e Mbretëreshës së v d ekur tek “The Simpsons” është një version i redaktuar i fotos virale që pretendohej të provonte se seriali po ashtu ka parashikuar edhe vd ek jen e ish-presidentit të SHBA Donald T rump.

Portretizimi i Mbretëreshës Elizabeth II tek “The Simpsons” ka ndodhur 6 herë. Këtë e konfirmon “The Simpsons” Fandom Wiki, një webiste që përmbledh të gjitha episodet e shfaqjes, ku gjehen edhe sinopset e episodeve dhe në asnjërën prej tyre nuk rezulton që Elizabeth II të ketë vd ek ur apo të paraqitet një imazh i tillë i saj.