Bleu një shtëpi të lirë, nuk mban lotët nga gëzimi kur zbulon çfarë fshihej në oborr

Kur 35-vjeçari John Reynolds nga Teksasi bleu një shtëpi me tre dhoma gjumi në qytetin e vogël të Mineral Wells për vetëm 20,000 dollarë, ai nuk kishte ide se çfarë do të gjente në oborrin e saj.

Ai planifikoi të rinovonte dhe shiste shtëpinë në mënyrë që të fitonte para, dhe pastaj zbuloi një pishinë të madhe noti në oborr nën bar dhe gjethe.
Ë
John, i cili normalisht punon si teknik mjekësor, u ndje sikur kishte fituar lotarinë dhe as nuk donte ta shiste shtëpinë më.

“Unë u ndjeva sikur rastësisht hasa në një biletë lotarie. Unë kurrë në një milion vjet nuk mendova se do të blija një pronë që do të kishte një pishinë. E bleva atë si një investim me synimin për ta shitur më vonë, por duke pasur parasysh këtë surprizë dyshoj se mund të le të shkojë “, tha ai, raporton Bored Panda.

Shtëpia u ndërtua në vitin 1955, dhe pasi pronari i mëparshëm vdiq askush nuk jetoi në të për një vit. Prona ishte mbipopulluar me bar, u braktis dhe macet u mblodhën në të. Qeveria lokale mendoi ta rrafshonte, por më pas John e bleu disa vjet më parë.

Ai nuk e dinte për muaj me radhë se kishte blerë një shtëpi me një pishinë derisa shiu të kishte pastruar papastërtitë. Pastaj një nga fqinjët e thirri dhe e pyeti nëse pa një pishinë në oborr.
Iu deshën 18 muaj për të rinovuar shtëpinë dhe pishinën 9×5 metra. Pishina ishte plot baltë, pjesë makinash dhe orendi të vjetra. Ai investoi 10,000 dollarë në rinovim. Sipas disa vlerësimeve, tani vlen 16 herë më shumë.