Biri im, e harrove nënën tënde, kam qenë shërbëtorja jote, sot jetoj e vetme mes…!!??

Më vjen turp të shkruaj, pas një pasigurie dhe pritjeje të gjatë, e mora penën disa herë, por lotët më penguan. Disa herë më janë ndalur lotët, por zemra nuk më lejoi.

O biri im! Pas një kohe të gjatë po të shoh se je rritur, je bërë i pjekur dhe mirë po i rregullon gjërat.

Unë e kam një të drejtë, të paktën ta lexosh këtë letër, e pastaj, nëse do, copëtoje ashtu siç ke vepruar me zemrën time.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE …LEXO ME TEPER