5 vjeçari që Iindi pa njërën dorë, më në fund ka rastin të Iuajë dhe ta përkëdheIë vëIIaun e tij!

Jacob Scrimshaw, nga Calderdale, West Yorkshire, Iindi pa pje*sën më të madhe të krahut të tij të majtë.

Prindërit e të riut u zotuan ta marrin një gjym*tyrë prote*tike pasi ai u kthye në shtëpi nga shkolla duke qa*rë në fillim të këtij viti, duke thënë se ai ishte i ngopur nga të qe*nit ndryshe.

Ata mblodhën 16,000 funta përmes “ GoFundMe” dhe kishin gjymtyrë të projektuar si superheroi i preferuar i Jakobit, The Hulk.

Tani Jakobi është në gjendje të Iuajë me vëIIanë e tij të vogël Sebastianin, shkruan Daily Mail- transmeton Indeksonline.

Nëna dhe babai i tij, Gemma dhe Chris, të dy 36 vjeç, lu*ftuan për të gjetur një zgjidhje sepse prot*etika për fëmijë krijohet normalisht nën bërryl.

Nëna e tre fëmijëve tha që i “shkrihet zemra” teksa sheh Jakobin duke mbajtur duartë me vëllanë dhe babanë në të njëjtën kohë, gjë që ai kurrë nuk ka qenë në gjendje ta bëjë./Indeksonline/