Propozim për martesë nga kr evati i spitalit, e dashura përlotet nga partneri i paraIizuar

Një burrë nga Anglia që mbeti i pa ra lizuar nga një ak sident me motor bëri propozimin më të vecantë për martesë nga kr evati i spitalit duke e lënë partneren pa fjalë.

Craig dhe e dashura e tij Laura fituan titullin e propozimit më të mirë në Britani të Madhe, pasi një kompani eventesh filloi kërkimin për të mirin.

Laura qëndroi pranë tij kur u bë operacion, kur kaloi në k oma, kur pësoi një in feksion në gj oks dhe kur u dia gnostikua me pneumo ni. Ajo ishte rasti i vërtetë kur thuhet, “në të mirë e në të keq”.

Sapo e mori veten, ai përdori çelësin e konservës për të bërë një unazë në kushtet ku ndodhej që ti propozonte martesë.

“Kam qëndruar pranë shtratit të tij çdo sekondë çdo ditë. Ai u zgjua nga koma, por kishte një tra ketomi. Një ditë, Craig merr dorën time dhe thotë:” Unë të dua “, i thashë” Unë të dua “, pastaj ai tha” do të martohesh me mua “dhe nxorri një unazë të bërë nga paketimi i konservave që ishin në spital.

Ne jemi akoma në fillimet e aventurës tonë. Craig tani është në rehabilitim dhe është kthyer në shtëpi.

Martesa nuk është prioriteti ynë, por ne po e përdorim si qëllimin tonë për t’u kthyer në rrugën e duhur!”, tha Laura.

Kompania e eventeve “Red Seven” tha se në finale kishte propozime të ndryshme si ato në plazh, udhëtime në Nju Jork pranë pemës së famshme Rockefeller dhe madje edhe ai i detarit që i propozoi të dashurës shtatzënë pasi kishte 8 muaj në det.