Lepur apo sorrë? Kjo është videoja që ‘ç.mendi’ rrjetin

Videoja e një kafshe/shpendi të zi që po përkëdhelet në kokë i ka ndarë njerëzit e internetit në dy grupe.
Ajo që askush nuk po merr dot vesh është nëse më video është një lepur apo një sorrë? Videoja, e shpërndarë fillimisht në Imgur dhe e përhapur masivisht më pas në Twitter, tregon një krijesë të zezë ndërkohë që po i bëhet masazh në kokë nga një person që nuk dihet se kush është. Pamjet u postuan në Twitter bashkë me përshkrimin: Një lepur që i pëlqen shumë të ledhatohet në hundë.” ShIK0NI vide0n mëp0shtë dhe tregoni se çfarë është në video!