Ina kërсënon haрtaѕ banorin e “It’ѕ my home”: Kur të dalësh jaѕhtë, të preѕin vëllezërit e mi!

Gjuhë degraduese dhe kërcënuese kanë vazhduar banorët e “Its my home”.

Ina ka kërcënuar haptas Samedin lidhur me debatet që po i zhvillojnë brenda shtëpisë. Madje, ajo ka përmendur edhe familjarët e saj, konkretisht vëllezërit.

“Veç mendoje se çka fol brenda. Edhe unë dikan e kam jashtë, maje men kur t’dalsh jashtë. Edhe unë kam vëlla dhe jam motra e dikujt. E janë tut ni tu ofendu mu. Hajde ec me mu në dhomë të kuqe, hec, hec, hec… në dhomë të kuqe”, u shpreh ajo.