TRAGJlKE! Ndërron jᶒtë F0SHNJA 12-muajshe, e zuri korrᶒnti

Një ngjarje tr agjike ka ndo dhur në Evia, Greqi.

Një fo shnje 12-muajshe ka nd ërruar je të, me prindërit dhe familjarët e bebes të sho kuar nga hu mbja e papritur.

Sipas medieve lokale, F0SHNJA është dërguar e p ajetë në Qendrën Shëndetësore Aliveri.

Informacionet paraprake tregojnë se vd ekja e F0SHNJES ka ardhur nga një go ditje elektrike,

Megjithatë pritet një njoftim zyrtar nga au topsia mje koligjore.