“Shprehni një dëshirë”. Gjërat që besojmë se sjellin fat

Të gjithë kemi dëshira, ëndrra, aspirata por pak kanë guximin t’i formulojnë ato. Sidoqoftë, universi na dëgjon dhe thjesht pret të dëgjojë dëshirat tona për të na ndihmuar t’i arrijmë ato.

Sipas ligjit të tërheqjes, kur mendojmë për diçka, trupi ynë lëshon dridhjen që korrespondon me këtë ide dhe për këtë arsye e tërheq atë. Atëherë, pse të privoni veten nga ajo që dëshironi me të vërtetë? Pak përqendrim, qëndrueshmëri dhe disa sekonda janë të mjaftueshme për të vepruar. Mos hezitoni më! Pasi të jetë formuluar dëshira juaj, mos e mbytni atë në kokën tuaj dhe mbi të gjitha mos e harroni atë. Duke u mbështetur në energji delikate, ju do të shumëzoni shanset tuaja për sukses.

Ju mund ta mendoni një dëshirë duke shtrunguar gishtat fort, mbyllni sytë fort dhe kërkoni që dëshira juaj të realizohet. Intuita do ju bëjë të ndjeni një lloj elektriciteti, të shkëlqyeshëm. Kjo formulë zakonisht funksionon shumë mirë.

Sipas besimeve ose traditave të ndryshme popullore, duhet të mbani në mend disa shenja që tregojnë se momenti është i duhur për të bërë një dëshirë:

1.Gjetja e një tërfili me katër gjethe: jo vetëm që keni fat nëse e gjeni, por nëse shfaqet në rrugën tuaj, ju mund të mendoni një dëshirë dhe do të realizohet. Shifra e shenjtë në numerologji, 4 paraqet 4 elementët … Prandaj, një tërfil me katër gjethe ka të gjitha mundësitë për të realizuar dëshirat tuaja.

2.Hëna e plotë: në netët kur ylli tregon këtë fytyrë, vizatoni një rreth në tokë, vendoseni veten në qendër të këtij rrethi, shikoni hënën në fytyrë sa më fort të jetë e mundur dhe shprehni një dëshirë. Hëna do t’ju kënaq.

3.Një numër palindrome: 12:21, 4004 … Nëse hasni një numër që mund të lexohet në të dy drejtimet, domethënë nga e djathta në të majtë ose nga e majta në të djathtë, shprehni një dëshirë.

4.Një qerpik që bie: Nëse një qerpik bie nga njëra prej qepallave, vendoseni atë në gishtin tregues të dorës së djathtë, shprehni dëshirën dhe hidheni atë me gishtin tregues të dorës së majtë.

5.Nëse thoni të njëjtën fjalë si dikush tjetër: çdo fjalë është në rregull, nëse është shqiptuar me zë të lartë dhe në të njëjtën kohë ju absolutisht duhet të thoni një dëshirë.

6.Qirinjtë për ditëlindjen tuaj: fryeni me gjithë forcën tuaj ndërsa shprehni dëshirën tuaj. Një vit tjetër, një dëshirë tjetër, një mundësi tjetër për ta parë atë realitet!

7.Nata e Shën Giovanni Battista: nata magjike kushtuar Shën Giovanni Batista është ajo e 23-24 Qershorit. Është nata e duhur për të shprehur dëshirën tuaj dhe ju mund ta bëni atë në mënyra të ndryshme: mund të bëni një zjarr të vogël dhe të hidheni mbi zjarr, thjesht mund të hidhni një objekt në ajër dhe ta merrni përpara se të zbresë në tokë ose mund të vendosni një pjesë në një shishe prej letre, mbi të cilën do të keni shkruar dëshirën dhe vendosni shishen në pjesën më të lartë të mobiljeve në shtëpi!

8.Dita e Shën Valentinit: thoni një dëshirë në këtë ditë romantike të 14 shkurtit. Nëse jeni i dashuruar, mund të kërkoni që dashuria juaj të zgjasë përgjithmonë. Nëse, nga ana tjetër, ju jeni një zemër e vetmuar, mund të kërkoni të takoni shpirtin tuaj binjak sa më shpejt që të jetë e mundur.

9.Nëse goditni bërrylin: rezistoni me guxim dhimbjen dhe shprehni dëshirën tuaj. Mbi të gjitha, mos e fërkoni pjesën e prekur, sepse përndryshe dëshira juaj nuk do të realizohet./b.l/noa.al/