Shihni momentin kur rojes mbretërore i bie të FlKET pranë ARKlV0LlT të Mbretëreshës Elizabeth (Video)

Mijëra britanikë, por jo vetëm, janë duke i dhënë lamtumirën e fundit mbr etëreshën Elizabeth.

L odhja , për shkak të radhëve të pafund vihet re edhe te rojet mbretërorë që qëndrojnë rreth platformës ku është vendosur prej ditës së djeshme ar k ivoli i monarkes.

Sipas Daily Mail, e cila publikon vi deon përkatëse, njërit prej këtyre rojeve i ka rënë të fik ët duke rënë me fytyrë përt okë në dys hemenë e sallës .

Ngjarja ndodhi teksa kishte filluar ndër rimi i gardës dhe, sipas gazetës britanike, transmetimi i drejtpërdrejtë nga dhoma e Westminsterit u ndërpre për disa minuta pasi p olicia nxitoi për të ndih muar burrin.