Sa objekte gjenden në këtë foto, e gjeni dot

Argëtohuni, por edhe stërvituni pak me këtë test të thjeshtë. Ekzistojnë shumë lloje enigmash që na lejojnë të stërvitim mendjen tonë dhe të përmirësojmë aftësitë tona logjike, qofshin ato matematikë ose enigma pyetjesh dhe përgjigjesh.

Por ka edhe ushtrime vizuale për të testuar aftësitë logjike duke përdorur shikimin tuaj. Një ndër to është edhe kjo enigmë. Vini trurin në punë dhe gjeni sa objekte ndodhen në këtë foto. Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni në foton e dytë në galeri. /k.k/noa.al/