Për t’i hequr pikat e zeza mjaftojnë këto 2 hapa

Të kesh një fytyrë të pastër, pa njolla kafe, akne, qeska e rrathë të zinj poshtë syve dhe mbi të gjitha pa pika të zeza është ajo që do të dëshironte çdo femër. Zgjidhja është shumë më e thjeshtë nga ç’mendoni dhe mbi të gjitha më ekonomike. Për shembull në vend që të lodheni dhe paguani për elem.inimin e pikave të zeza, mund ta bëni vetë në kushte shtëpie. Living ju njeh me të gjithë hapat që duhet të ndiqni për të elem.inuar pikat e zeza në kushte shtëpie (menyra eshte dhene menjehere ne vazhdim)!

HAPI I PARË

1.Scrub me kos dhe kafe: Sigurisht që kombinimi i kosit dhe kafesë nuk është aspak një ide tunduese për t’u provuar gjatë ditës, me përjashtim të ndonjë ëmbëlsire. Megjithatë hapi i parë për të elem.inuar pikat e zeza nga lëkura, është ta pastroni atë duke krijuar një eksfoliant të shkëlqyer natyral që elem.inon qelizat e vd ekura nga fytyra.

HAPI I DYTË

2.Maskë me aspirinë, vezë dhe limon: Maska e mëposhtme është një ndër maskat më efektive për elem.inimin e pikave të zeza, të cilën e rekomandojnë gjerësisht edhe estetistët. Shtypni me kujdes 4 aspirina dhe bashkojini me 2 lugë gjelle lëng limoni duke e përzier vazhdimisht. Më pas shtoni 2 të bardha veze. Acid salicilik që gjendet tek aspirina dhe acidi citrik i limonit pastrojnë në thellësi lëkurën dhe elem.inojnë pikat e zeza. Pasi keni përzier të gjithë ingredientët vendosni maskën në fytyrë dhe lëreni të veprojë për 30 minuta.