Kërkon ndihmë, shqiptarja: Më thoni si ta largoj DASHN0REN e burrit se dua të ruaj familjen time

Pavarësisht se ka mësuar se burri e tad hton, kjo grua ka vendosur të mos ndahet, por të luftojë që ta mbajë familjen e saj të bashkuar. Kjo është historia e rr ëfyer.

“Ju lutem, mos mendoni se jam e çendur! Sepse dashuria qenka shumë e çuditshme.

Burri dhe unë kemi 10 vite bashkë në total. E para 1 vite jemi bërë me fëmijën tonë të parë, një fëmijë i mrekullueshëm.

Por burri më ka tadhtuar për më shumë se një vit me një vajzë 23-vjeçare, e cila është 11 vite më e re se ai. Ne jetojmë në Lezhë dhe kur e mora vesh u ktheva në Tiranë tek prindërit e mia. Ai mu lut të kthehesha dhe u ktheva sepse e dashuroj.

Tani që është bërë baba i një djali, çendet pas fëmijës dhe me mua sillet mirë. Me pak fjalë, nuk mund të them se më ka munguar ndonjë gjë, por e di se ai është ende me atë tjetrën.

Ai thotë që jo, por kam burimet e mia të sakta që ma kanë vërtetuar që lidhja e tyre vijon dhe nuk është vetëm për sks. Por burri im kujdeset shumë për atë.

Ndaj edhe pse e di, unë kam zgjedhur të rri me burrin. Kam bërë zgjedhjen time, e vështirë është, shumë e vështirë… nuk dua të bëj lojëra të hidhura apo shantazh, gjithmonë kam qenë e sinqertë në dashuri, por dua që ai të jetë vetëm imi. E kuptova që e vetmja gjë që duhet të bëj është të heq qafe atë…por si? Ju lutem më ndihmoni, sepse me të vërtetë kam nevojë për miq dhe këshilla…”, shkruan ajo.