FOTO/ E pabesueshme, ja si do jetë bota në 2069, gjithçka “high tech”

Autostrada nënujore, pushime në hapësirë dhe sport në ajër. Këto janë disa nga zbulimet që do të pushtojnë botën në 50 vitet e ardhshme.

Autostradat nënujore, sportet me bazë në hoverboard dhe pushimet në hapësirë ​​do të jenë të zakonshme në kohën e 50 viteve, ka parashikuar një raport i ri për të ardhmen e teknologjisë. Pamje: Imazhe koncepti për autobusë fluturues

Sipas një raporti të publikuar së fundmi mbi të ardhmen e teknologjisë thuhet se pas 50 viteve, gjithçka do të jetë “high tech”.

Raporti gjithashtu parashikon prodhimin në shkallë masive të organeve të shtypura në 3D, implantet për të monitoruar shtëpitë tona shëndetësore dhe vetë-pastrimi do të jenë pjesët kryesore të jetës së përditshme. Në foto: Koncepti i autostradës nënujore, i plotë me anijet pod

Autobusë dhe taksi që fluturojnë, shtëpi inteligjente, hotele në hapësirë, vitit 2069 sjell një revolucion teknologjik të frikshëm.