Babai i jep një këshillë djalit për natën e parë të martesës, ai e ve në praktikë, por reagimi i gruas do t’ju befasojë

Një këshillë e vyer vjen nga një baba për djalin e tij në natën e parë të martesës. Djali ia dëgjoi fjalën, e vuri në praktikë këshillën. Teksa janë duke pirë një gotë verë babai i thotë djalit të tij Mike:

“Biri im, më lejo të jap disa këshilla. Natën e parë të martesës, kur nëna jote dhe unë ishim në dhomën tonë, unë hoqa pantallonat dhe ia dhashë asaj: ‘Ja ku i ke, provoji’ i thashë.

’Nuk mund t’i vesh janë shumë të mëdha’, m’u përgjigj ajo. Pikërisht, ia ktheva, unë do t’i mbajë pantallonat në këtë familje dhe kështu do të jetë përgjithmonë, e që atëherë nuk ka pasur ndonjë problem.”

Mike natën e parë bën të njëjtën gjë, heq pantallonat dhe ia jep gruas dhe i thotë t’i provojë. Sigurisht dhe përgjigja e vajzës është: “Nuk më bëjnë.” “Kështu do jetë gjithmonë”, i thotë djali.

Por vajza heq të vetat dhe i thotë: “Provoji ti tani”. Teksa provon dhe provon, më në fund dorëzohet dhe Mike ia kthen: “Nuk më bëjnë.” “”Pikërisht, s’mund ta bësh këtë”, përgjigjet ajo.

“Dhe kështu do të mbetet nëse nuk ndryshon qëndrimin tënd qesharak”, duke e lënë atë me gojë hapur. Djali ka vendosur që bisedën ta ndajë në rrjetet sociale, për të treguar se vërtetë kohët kanë ndryshuar.