‘A duket shumë H0T?’ Mamaja i blen vajzës 16-vjeçare fustan PR0V0KUES, pastaj pyet prindërit e tjerë si iu duket (FOTO)

I bleu vajzë një fustan PR0V0KUES por tashmë është në dilemë. A i duket keq, a duket H0T?

Për këtë arsye, ajo ka vendosur që të shkruaj në faqen “Mumsn et” për të treguar veshjen, si dhe ka pyetur prindërit e tjerë nëse do t’i linin vajzat e tyre që të dilnin të v eshura ashtu.

Nëna e dinte se ishte e papërshtatshme për moshën, por gjithsesi vendosi që ta blinte.

“Vajza ime 16-vj eçare po shkon në festë dhe unë i kam blerë asaj këtë fustan. Fillimisht thashë se ishte e papërshtatshme, por më pë lqeu dhe e bleva. Thashë nëse nuk është e përshtatshme kur të arrijë, do ta kthej”, ka shkruar nëna.

Më pas gruaja shtoi: “Ajo mendon se kjo është e padrejtë dhe unë nuk duhet ta kontrolloj atë që ajo vesh në moshën 16-vj eçare, sepse të gjithë miqtë e saj ve shin njësoj”.

Nëna po fliste për një fustan blu, me figura, me një sek sion anësor të prerë dhe një dekoIte të hapur. Postimi i saj nd ezi mjaft d ebat në internet me shumë në anën tjetër të argumentit, pasi disa thanë se ajo duhet ta linte ta veshë atë.

Njëri shkroi:”Unë mendoj se ju duhet ta mbështesni atë pa marrë parasysh se çfarë”.