23-vjeçari nga Kukësi ende i zhdυkυr, një numër υkrainas telefonoi poIicinë ditën që ai hυmbi

Detaje të reja kanë dalë në lidhje me zh d ukjen e 23-vjeçarit Meledin Adili, i cili rezulton i hu mbur që prej 5 shtatorit.

I riu nga fshati Borje, Kukës doli të mblidhte boronica në bjeshkë por nuk u khye më në banesë.

Së fundmi në media është zb uluar se ditën që i riu është zhd ukur, një numër numër uk rainas ka tel efonuar policinë dhe ka ten tuar të komunikojë me uniformat blu.

Ky person me numër ukrainas ka kon taktuar në sllavisht dhe jo në gjuhën shqipe. Kjo ka bërë që dyshimet të shtohen më tepër rreth kësaj ngjarje dhe po licia të kërkojë ndihmë nga Ambasada e Ukrainës në Tiranë për rastin e Adilit.

Kërkimet për gjetjen e të riut kuksjan vijojnë prej javësh nga ekipet e shpë timit të vendit tonë por edhe Kosovës e Maqedonisë së Veriut.