Një Grua Shet Krevatin E Bebit Që U Nda Nga Jeta, Pas 7 Ditësh Ai Që E Bleu Ia Jep Urgjent Mbrapsht, Ja Arsyeja E Tri Shte

Një Grua Shet Krevatin E Bebit Që U Nda Nga Jeta, Pas 7 Ditësh Ai Që E Bleu Ia Jep Urgjent Mbrapsht, Ja Arsyeja E Tri Shte

Edhe historia e sotme tregon për një femër e cila ëndërronte të bëhej nënë, por për fat të k.eq nuk iu plotësua dëshira e saj pasi fëmija sapo erdhi në jetë nuk mundi të jetonte dhe ndërroi jetë.Gruaja, e quajtur Valeri Uats, kishte përgatitur gjithçka, dhomën, rrobat, orenditë, krevatin, por tashmë ajo ishte e detyruar që t’i shiste pasi ajo nuk e gëzoi dot fëmijën e saj“Pasi shikoja rrobat, lodrat dhe të gjitha gjërat që bleva për bebin tim, më kapte një dh.imbje e madhe ndaj vendosa që mos t’i shoh më dhe t’i shes”, thotë Valeri.

Ajo i mbajti gjatë, por pas 365 ditëve Valeri vendosi më në fund të shkëputej nga realiteti i hid.hur dhe më në fund vendosi që mos t’i mbajë më në shtëpi sendet që ajo bleu për beben e saj që nuk ishte më.“Nuk jam ngushtë nga ana ekonomikë, por ama nuk mund t’i shihja dot më sendet e tij. Më shkaktonin shumë dh.imbje, ndaj dhe sot do t’i heq qafe”, vijon gruaja.Gjëja e parë që vendosi të shesë ishte krevati i bebes.Blerësi i parë që i doli para ishte një zotëri i quajtur Xherard, i cili së bashku me gruan e tij u interesuan direkt për krevatin dhe donin ta merrnin sa më parë pasi ai dukej mjaft i ri dhe i përdorur pak.Çifti mendoi se Valeri kishte treguar shumë kujdes gjatë rritjes së fëmijës së saj dhe nuk e kishte dë.mtuar aspak krevatin, por gruaja e Xherard një ditë mësoi të vërtetën pse ai krevat ishte aq i ri dhe thuajse i pa-përdorur fare.