Me Një Të Shtypur Këtë Pikë Në Dorë Ndaloni Këto Probleeme Shëndetsore

Streesii është karakteristikë e pashmangshme e jetës. Askujt nuk i pëlqen dhe çdo njeri po të kishte mundësi, me prekjen e një butoni do ta ndalte menjëherë.

Hmm, por çfarë nëse ekziston një “buton” i tillë të cilin nuk e dimë? Nëse jeni ndër personat që besojnë në teknikën e mjekësisë alternative të quajtur akupuunktturë, atëherë ky artiikull mund të jetë i duhuri për ju.Gjejeni pikën më të lartë të muskulit kur gishti i madh dhe gishti tregues janë së bashku dhe bëni masazh për katër deri në pesë sekonda.

Disa studime kanë treguar se akupunktura trajton një numër të lartë të problemeve shëndetësore, përfshirë marramendjet, dhimbjet, dhimbjet e kokës dhe stresin.Ka një numër të madh të pikave të shtypjes përgjatë trupit që ndërlidhen me lirimin e streesiit. Vetëm aplikoni shtypjen, bëjuni masazh çdo pike, relaksojeni trupin dhe përsëriteni këtë nëse është e nevojshme.Kjo është metoda standarde e rekomanduar nga ekspertët në UCLA Center për mjekësinë jug-perëndimore, shkollë mjekësore integruese që ka zhvilluar teknika duke u bazuar në praktikat e mjekësisë tradicionale kineze.