Kengetarja e famshme dhuron 100 mijë dollarë për shkollën ku ka mësuar. Shihni si e presin nxënësit (Video)

Reperja e famshme botërore Cardi B ka bërë një donacion prej 100 mijë dollarësh për shkollën në të cilën ka mësuar, në Bronx.

Reperja bëri një vizitë në shkollën në lagjen Morris Heights të Bronx-it, në bashkëpunim me programin e Zhvillimit të Kapaciteteve të Komunitetit, të martën më 13 shtator.

29 vjeçarja ishte pjesë e dy ngj arjeve të tjera në shkollë me CCD në Queens dhe Brooklyn këtë javë.

Paraqitja e saj e fundit ishte në IS 232 ku ajo mbajti një fjalim dhe iu përgjigj pyetjeve të studentëve, përpara se të premtonte 100,000 dollarë për shkollën.

“Jam jashtëzakonisht krenare që jam nga Bronx dhe kam shumë familje dhe miq që jetojnë dhe punojnë ende atje.

Kështu që kur dëgjova për zja rrin dhe të gjitha vik timat, e dija se duhej të bëja diçka për të ndihmuar.

Po shikoja disa zona.

Mënyra se si rriten çmimet…si po mbije tojnë njerëzit? dua ta di.

Familja ime dhe miqtë e mi, ata janë shumë mirënjohës që më kanë, por është sikur, çfarë ndodh me njerëzit që nuk më kanë mua?”, tha ajo.