Gruaja ka shokuar Haxhilerët duke zbuluar kokën dhe pjes të trupit në mes të Qabes (VIDEO)

Pse po ndodhin gjera te tilla nga shum njerez, Ku disa prej tyre rrihen e dikush ben gjera te pa hijshme
Por njera nder ata eshte nje grua me kok te zbuluar ne meson e Qabes duke zbuluar edhe krahet e pothauj se edhe gjyksin e saj

Shikoni pamjet me posht