Kicja: “Une I Kam Tradhetuar Te Gjithe Te Dashurit E Mi”

Gjate emisionit qe sapo ka filluar Its my home 24 ore ne transmetim si lloje e “big brother”
eshte banore dhe Kicja

Banoret bisedonin se kush tradhton me shume
Kurse kicja u aktivizua ne bied dhe tregoi se ajo i ka tradhtuar te gjith te dashurit e saj
Kurse femrat te tjera nuk u pajtuan me at dhe i than te fol ne numrin njejes jo shumes

Video këtu: