Dua Te Iki Nga Fshati Ska Rendesi Qa Moshe Ke Apo Nese Je I Marutar

Dua te iki nga fshati ska rendesi qa moshe ke apo nese je i marutar. Kjo vjaze kerkon hapur nje partner.

Jeta në fshat është shumë më cilësore pasi ajri është i pastër dhe natyra është e pasur me pemë,bimë e shkure të shumë llojshme.Në fshat nuk harxhon shumë kohë në trafik por në natyrë kontakti ne fund te la’jmit.

Lidhjet me miqtë dhe shokët në fshat janë të ngrohta dhe të vërteta.Ushqimi është shumë i freskët,cilësor dhe i shijshëm dhe çmimet e e shërbimeve dhe ushqimeve janë më të lira krahasuar me qytetet. Jeta ne fshate ka me shumë kualitet .Qyteti të ofron më shumë mundësi punësimi në fusha të ndryshme krahasuar me fshatin duke u rritur profesionalish. Qyteti ofron shërbime më të mira shëndetsore dhe argëtuese.Në qytet ke më shumë mundësi për të njohur njerëz të rinj dhe të krijosh kontakte të reja.