Mbijetoi falë organeve të vajzës së tij të ndjerë, e reja e fton në dasmë dhe i bën ëndrrën realitet babit shembullor

Dhurimi i organeve është një vendim fisnik që shpëton jetën e shumë njerëzve në gjendje të komplikuar. Prandaj, pasi realizohet, qeniet që përfitojnë i janë mirënjohëse familjes që ua ka dhënë këtë mundësi.

Për shkak të kësaj, ata i mbajnë gjithmonë në mendje dhe janë të gatshëm të gjejnë mënyra për t’i ndihmuar të përmbushin ndonjë nga dëshirat që kishin lënë pezull me qenien që u largua nga kjo botë.

Siç tregohet nga një grua që mundi të qëndronte gjallë pas një transplanti dhe, për shkak të kësaj, bëri një gjest të bukur me babain e gruas së re, të cilës i përkiste ai organ. Në këtë artikull ju tregojmë gjithçka që ndodhi në këtë histori.

Dhurimi që shpëtoi jetën e një gruaje

Diana Donnarumma, një grua 28-vjeçare, kishte një gjendje shëndetësore shumë të komplikuar. Ajo filloi të vuante nga një problem gastrointestinal që pengonte proceset e saj të tretjes të kryheshin normalisht.

Si pasojë e kësaj situate, për të qenë në gjendje të ushqehej, asaj iu desh t’iu nënshtrohej procedurave të shumta mjekësore. Dhe për më tepër, për t’u kthyer në një cilësi normale të jetës, ishte thelbësore që të bënte një transplant.

Ajo ishte me fat që disa engjëj iu shfaqën rrugës. Familja e Heather, një grua e re që vdiq në një aksident, mësoi për rastin e saj dhe donte të dhuronte organin që i duhej. Diana ishte në gjendje të shërohej menjëherë më pas. Prandaj, ajo ndjeu nevojën të kërkonte familjen e donatorit për t’i falënderuar.

Në këtë mënyrë, ajo takoi Danielin, babain e vajzës, dhe kishte një lidhje të veçantë me të. Pasi e dëgjoi të fliste për vajzën e tij të ndjerë, ajo e kuptoi se ishte një prind shembullor. Ndaj i vuri vetes si synim që ta bënte pjesë të një prej momenteve më të veçanta të jetës.

Pas bisedës që Diana bëri me Danielin, mësoi se ai ëndërronte ta shihte vajzën e tij të martohej. Kështu mori vendimin që, për nder të saj, do ta lejonte burrin të shoqëronte babanë e saj biologjik kur duhej ta dorëzonte në altar.

Burri u ndje i nderuar me atë gjest të bukur. Megjithatë, ai nuk mund të mos tronditej kur erdhi dita. Duke parë Dianën të veshur si nuse, ai kujtoi vajzën e saj dhe filloi të qajë. Për këtë arsye, e reja e përqafoi fort dhe i tha se në atë moment po shoqëronte shpirtin e Heather-it.

Ajo ditë u bë një nga më të veçantat për Dianën dhe Danielin. Nga njëra anë, ajo ndjeu se burri që e lejoi të shpëtonte veten e mbushte me energjitë më të mira që gjithçka t’i shkonte mirë pranë dashurisë së jetës së saj.

Dhe nga ana tjetër, ai imagjinoi se vajza e tij Heather ishte e pranishme në altar, në një farë mënyre. Për këtë arsye, ai ishte i bindur se një nga dëshirat më të mëdha të jetës së tij kishte mundur të bëhej realitet.

Si rezultat i asaj eksperience të bukur, sot Diana synon ta bëjë të njohur historinë e saj në shumë fusha. Ajo dëshiron që shoqëria të jetë e vetëdijshme se dhurimi i organeve është akt i fuqishëm njerëzor dhe shpëton jetë.