(Video) Ky është Mogli në jetën reale, ai ushqehet me bar dhe rri me kafshët, nëna e tij: Ma lini djalin rehat e kam bekim nga Zoti!

Nëna zem ërth yer e djaloshit Ellie, i njohur tashmë si “Mogli” i filmave në jetën reaIe, ng acm ohet nga fshatarët për sjeIIjen e egër të djalit të saj, duke e qu ajtur atë “majmun” ose “gorriIIë”, pasi kalon të gjithë kohën duke bredhur nëpër pyll.

Ajo detyrohet të ndjekë djalin e saj nëpër pyje për ta kapur me Iak, teksa ai kërkon ushqim nëpër Iëndina dhe je ton si kafshët. 21 vjeçari Ellie nuk mund të fIasë dhe ref uzon ushqimin e përgatitur nga nëna e tij adhuruese, e cila beson se i biri është një bekim nga Zoti.

Por ai preferon të kërkojë në pyll për banane dhe fruta të tjera, në pyllin pranë fshatit të tij në Ruanda, ose ndryshe të ushqehet thjesht me bar. Nëna e tij e përshkruan atë si një fëmijë të veçantë dhe dhuratë nga Zoti, pasi ajo dhe i shoqi kanë hu mbur me pare pesë fëmijë gjatë Iindjes.

Pamjet EKZLυZlVE menjehere pas rᶒkk.Iammes – ne vazhdim.