ZBULON “HAJMALINË” E VENDOSUR NË JASTËK PËR NDARJEN MES BURRIT E GRUAS…

Në rrjetet sociale të shqiptarëve të Maqedonisë Veriore tregon se si po bëhen mag jitë tek komuniteti i tyre.

Aty shihet se si një person zbu lon ‘hajmalinë’ e vendosur në jastëkun e fjetjes.

Sipas tij, këto janë seh iret për ndarje të burrit dhe gruas si dhe për vetë vr a sje të burrit.

shiko videon

VIDEON E GJENI KETU