Qiraxhiu u lë pronarëve në shtëpi atë që nuk ua pret mendja/ Do vini duart në kokë

Një qiramarrës ka tërhequr vëmendjen e të gjithë rrjetit, duke lënë pas në shtëpinë ku ka jetuar rreth 5000 shishe birre.

Mirëpo jo vetëm kaq, por disa prej tyre ishin të mbushura me uri në. Punonjësit e pastrimit sapo panë gjendjen në të cilën ishte shtëpia u neveritën, por iu përveshën punës për të pastruar gjithçka pasi apartamenti ishte lënë në një gjendje shumë të mjerueshme nga qiramarrësi.

Fotot, të cilat në pak kohë u bënë virale, u postuan në rrjetin social Facebook, dhe në foto mund të shikohen qartë të gjitha pirgjet e shisheve të bi rrave , shumica të mbushura me ur inë por edhe bishtat e cigareve të hedhura kudo nëpër apartament.