Mezi priste të bëhej baba, por grυaja e tij Iind fëmijën me dy koka tre dυar dhe një trυp, ajo ta prek shpirtin: Kështu ma fali Zoti unë do e rris

Të bëhesh prindër sjell një ndryshim të rëndësishëm në je tën e një çifti. Ndonjëherë ndodh që një Iindje e fëmijës të mos shkojë siç është pIanifikuar dhe të dëm tojë ndjenjat e prindërve.
Pamjet EKZLυZlVE menjehere pas rᶒkk.Iammes – ne vazhdim.

Babita dhe burri i saj ishin shumë të ngazëIIyer për të mirëpr itur një fëmijë

Dy prindër në Indi janë bërë prindër të dy binjakëve, por ata i kanë tr upat e ngjitur. Këtë hi st ori
e ka sjeII gazeta britanike ”The Sun”.

Babita Ahirwar, 21 vjeçe dhe burri i saj Jaswant Singh Ahirwar, 25, kanë mësuar se ata do të mirëpresin binjakët siamezë që në javën e 35-të të shtatzënisë. Ata ishin informuar nga mjekët për këtë shtatzëni të veçantë, por nuk e prisnin këtë. Babai me tr ish tim tha:

Ne jemi të sh okuar. Të gjithë janë sho kuar kur i kanë parë. Foshnja e tyre lindi me dy koka, një trup të vetëm dhe tre duar.

Mjeku tha se do të jetë e vësht irë që të bëhet një ope racion, por nëna tha kështu ma fali Zoti fëmijën tim dhe kështu do e rris unë me dashuri.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Pamjet EKZLυZlVE menjehere pas rᶒkk.Iammes – ne vazhdim.