Fshataret në PANlK /Nuk kemi parë dicka të tillë që nga fëmijëria jonë. Mijëra pemë të shk atërruara(VIDEO)

Tornado që shpërtheu para shiut të rrëmbyeshëm në fshatin Lütfiye të Kütahya rrëzoi qindra pisha në pyll.

Mukhtar Rasim Altıntaş tha:

“Nuk kemi parë diçka të tillë që nga fëmijëria jonë, është hera e parë.

Kishte një zhurmë të madhe të përzier me breshër dhe erë.

Po të kishte ardhur në fshatin tonë do ta kishte shk atërruar tërësisht”, tha ai.

shiko pamjet me posht