Zhdυket v arri në Tufinë! Qytetari: Shkova te vëllai nυk e gjeta, në vend të tij kishin v arrosur një tjetër!

Të gjesh 2m vend ku do të prehesh përjetësisht është një problem i madh në Tiranë. Jo pak raste janë de noncuar për zhd ukje v arresh apo shitje të vendeve.

Fiks Fare denoncoi mbrëmjen e së premtes një sk andal me vendet e v arreve në Tufinë. Një qytetar iu drejtua emisionit investigativ për të gjetur v arrin e vëllait të tij.

“V arri ishte i rregullt, por kur shkova për ta parë, në të njëjtin vend ishte va rrosur një grua. Kam bërë ankesa dhe de noncime, të paktën kërkoj esht rat apo ar kivolin ku ka qenë vëllai” tha ai, teksa gjatë investigimit ai tako edhe drejt oreshën e Agjencisë së Shërbimit Funeral në Tiranë. “Nuk mbaj përgjegjësinë e të tjerëve, den oncojeni në po lici dhe prok urori. Në Tufinë, ka shumë probleme të tilla, madje edhe një v arr mural me 7 persona nuk gjendet” i tha drejtoresha, duke faktuar ska ndalin e përmasave më të mëdha.

“Dua va rrin dhe e shtrat e vëllait”

Lajmi i plote ne LlNK

Lajmi i plote ne LlNK