Si skenë filmash! 4 shqiptarë gr ābisin kryebashkiakun e njohur, i lidhin familjarët me çarçafë dhe iu mbyIIin gojën

Katër shtetas shqiptarë kanë gr abitur kryebashkiakun Nikiforos Lambrinos. Sipas burimeve nga mediat greke, gr abitja e dh unshme është regjistruar në Malia, ku pre ra familja e Lambrinos, i cili ka qenë edhe biznesmen.

Lambrinos, gruaja dhe vajza e tij ndodheshin në banesë kur katër persona, të cilët d yshohet se janë shqiptarë, u futën brenda dhe i kër cënuan duke i vënë ar mën në kokë.

Sipas përshkrimeve të bëra nga vetë familjarët, dy nga autorët mbanin kapuça që mbulonin të gjithë f ytyrën, ndërsa dy të tjerët mbanin kap uça nga xhupet që kishin veshur, si dhe maska mjekësore. Fillimisht ata hynë në dhomën e 25-vjeçares Fotini, e cila u tërhoq zv arrë. Pikërisht, ul ërimat e vajzës zgjuan çiftin Lambrinos. Edhe këta të fundit ranë në duart e gr abitësve.

Të tre anëtarët e familjes u lidhën me çarçafë dhe iu mbyllën gojën në mënyrë që procesi i vj edhjes të vijonte pa ‘zh urmë’.

Nga bisedat që autorët kanë bërë me njëri-tjetrin, familja e kryebashkiakut rr ëfen se dyshohet se ata janë shqiptarë. Në total, katër h ajdutët kanë arritur të marrin mbi 30 mijë euro, para kesh dhe bizhuteri. Tashmë hetimet kanë nisur dhe kamerat e sigurisë që ka shtëpia e zyrtarit janë çelësi për të zbardhur ngjarjen.