Prezantuesja e lajmeve pëson sυIm k ardiak gjatë transmetimit Iive (Video)

Një prezantuese e lajmeve të mëngjesit në Tulsa, Oklahoma, p ësoi një at ak ka rdiak në momentin që ishte drejtpërdrejt duke transmetuar lajmet.KIik0ni me poshte per te SHlKUAR pamjet!

Sipas mediave vendase, Julie po jepte përditësimet më të fundit mbi planet e Muzeut Ajror dhe Hapësinor Tulsa për të parë përpj ekjen e dytë të lëshimit të ra ketës Artemis I kur ajo filloi të përpiqej të fliste fjali të plota.

Pasi u mundua për disa sekonda, ajo u tha shikuesve: “Më falni, diçka po ndodh me mua këtë mëngjes”, më pas ia dorëzoi shfaqjen një me teorologu për një përditësim të motit ndërsa ekipi i prodhimit të 2 News Oklahoma thirri 911.

Pasi kaloi fundjavën duke u te stuar dhe ko ntrolluar, Julie tha se mjekët besojnë se ajo kishte fillimet e një g odit jeje, por “jo go ditje e plotë” të shtunën.

Julie është në shtëpi dhe ndihet më mirë, teksa ka ndarë pjesë nga përvoja e saj dhe detaje nga ngjarja e së shtunës në profilin e saj në Facebook.