Kaq vite i mbushi sot Remzie Osmani

Këngëtarja Remzie Osmani,e dashur nga gjitha gjeneratat në vendin tonë, sot e ka ditëlindjen.

Por, edhe pse i ka mbushur 51 vite , ajo duket si një vajzë e re, shkruan “Kosovarja”.

Zëri dhe eleganca e saj, e bëjnë Remzijen tejet të vaçantë në estradën tonë .

I dëshirojmë Remzijes shëndet e shumë suksese!